M E N U
Forsiden
 
 
  Tv-serier
De Uheldige Helte
The Simpsons
Desp. housewives
Anna Pihl
Hornblower
Heartbeat
Forbrydelsen
Tv-links
 
Tv-serier

menu: tv-serier/
--------------------------------------------------------------------------------------

Tv-serien fra 70'erne - artikel
Mine barndoms helte, Tony Curtis og Roger Moore fra tv-serien "De Uheldige Helte" (The Persuaders) er jeg begyndt at dyrke igen da jeg har købt hele serien på Dvd. - læs mere..


--------------------------------------------------------------------------------------
Korte bemærkninger/

The Simpsons  
Bestemt en af mine ynglings serier som jeg efter en hel del år stadig kigger med på. Har dog hørt noget med at de helt nye episoder ikke lever helt op til de gode klassikere som kører herhjemme, men det vel også svært at finde på nyt når nu serien nærmere sig de 20 år på bagen.


Desperate housewives
Jeg faldt med det samme for denne tv-serie, men efter sæson 2 begyndte jeg at falde lidt af på den og jeg har ikke fået set de sidste episoder. Jeg ved ikke helt "why".- men den er ikke længere min kop te.- Hittede den for hurtigt?

Anna Pihl
Tv2's nye danske politi-serie 'Anna Pihl' syntes jeg er et godt scoop! Charlotte Munck er et dejligt friskt pust der viser, hvordan en hektisk hverdag som storby-strisser og livet som alene mor med div. problemer skal få det hele til at hænge sammen. Jeg glæder mig meget til den næste
sæson - En genudsendelse ville ikke være dårligt!
Hornblower  
Jeg røg på denne herlige Engelsk adventure serie da Tv2 Charlie i sin tid sendte den.- Serien foregår i året 1793, hvor man følger den uge 17 årige Horatio Hornblower og hans stabasser i den engelske flåde og i den kommenede krig mod Frankrig.- Masser af god underholdning!!

Heartbeat - (Små og store synder)
En charmerende engelsk serie, hvor man følger livets små luner i en lille flække kaldet Aidensfield der ligger i Yorkshire. Man ser, hvordan den lille politistation
i Ashfordly skal opklare de forskellige sager både store og små. Serien starter med at Nick der er betjent i London ankommer til sin nye post i byen sammen med sin kone Kate. Serien har kørt i over 10 år og flere skuespillere er kommet og gået igennem de 300 afsnit der nu er kørt. Derfor kan man måske også be-
gynde at spørge sig selv om der er mere nyt at fortælle om livet i Aidensfield?

Forbrydelsen 1
Dr1's nye dramaserie 'Forbrydelsen(1)' blev den helt store landeplage. Det var herligt at ha' en tv-serie at gå og se frem til, det mindede næsten om tiden med Matador. 20 afsnit var måske lige lovlig meget med en irriterende pause. Men godt at se en dansk tv-serie der kunne samle det meste af Danmark igen.
--------------------------------------------------------------------------------------  Relaterede tv links

De Uheldige Helte - en kultserie vender tilbage - en ældre artikel om serien
"The Simpsons" (1989) [TV-Series ) - Imdb info
"Desperate housewives" - TV2s flotte webside om serien
"Anna Pihl"- En dansk dramaserie fra 2006. (Tv2s egen webside er p.t nedlagt)
"Hornblower" - Engelsk "step by step" gemmengang af tv-serien
"Heartbeat" - The Official Heartbeat site
"Forbrydelsen" - Dr1' egen hjemmeside om tv-serien.
   
 
© Copyright Bent Nielsen 2006 - 2013