M E N U
Forsiden
 
 
  Blandet
 
 
 
 
American Idol 5 - 2006

menu: /Blandet/Taylor
--------------------------------------------------------------------------------------

Taylor Hicks - American Idol
Jeg har for første gang set American Idol og lige fra start af har min favorit været Taylor Hicks fra Alabama. Hans første prøve foregik i Las Vegas, hvor han der sang, "A change is gonna come" og "Swanee River Rock". Da han sang sidstnævnte var jeg solgt.
Det har været spændende at følge Taylor, endda så meget at jeg meldte mig ind på et af de mange fans websites i USA, der går under betegnelsen "Soul Patrol", det som Taylor altid råber når der forklares, hvordan man kan stemme på ham i AI.

Takin' it to the streets
Den kun 29 årige amerikaner har taget mange med storm, og selvom han kan synge mange ting er hans stil tydeligt "Soul". Et af hans forebilleder er bl.a Ray Charles, som han efterligner i ny og næ. Taylor har nu efterhånden sunget en del sange i AI, og selv om vi nu nærmere os afslutningen er min yndlings sang stadig "Taking it to the streets" Kanon optræden! (billede er netop fra denne sang.)

Finale tid
Vi nærmer os nu finalen i USA, det sker netop i dag den 23 maj, hvor jeg skriver dette indlæg. (Her i Danmark er vi ca. 2 uger bagud.) Tilbage er nu kun 2 deltager og, hvis du ikke vil vide, hvem skal du ikke læse videre. Den ene er nemlig Taylor Hicks, og den anden Katharine McPhee, som jeg syntes har gjort det godt. Hun har fået en lidt hård medfart ude på de amerikanske sites, men det ændre ikke noget ved at hun i dag står i finalen sammen med Taylor. Lige nu kæmper deres fans hårdt i USA for at skaffe stemmer, da det er bogerne der skal ringe ind og afgive hvem de stemmer på. Her gælder det om at havde en stor fanbase, nok også derfor Tayler råber Soul Patrol, til sine mange fans derude og jeg har læst at flere af dem ringer helt op til 30 gange hver gang.

Tror Taylor vinder!
Jeg er sikker på at Taylor Hicks nok skal snuppe titlen "American Idol" i aften. Han har aldrig været i det der hedder "Bottom 3." Det er de 3 der for færrest stemmer. En fravælges og kan stadig gå videre. Derefter falder så afgørelsen over den der har fået færrest stemmer og må forlade kunkurrencen efter en afskeds-sang. Katharine McPhee har været i B3 to gange, men alt kan jo ske. Men Taylor har en stor trofast fanskare som kalder sig Soul Patrol og mon ikke Taylors mange Soul Patrol Fans vil ringe sejren hjem til deres idol i aften? - Det tror jeg nu nok!

Herhjemme må vi vente lidt endnu på at se den store finale på tv3. Næste gang står den på Elvis sange. Her skal deltagerne vælge en blød og en mere rå udgave at synge. Talylor synger: In The Ghetto og Jailhouse Rock!


Bent Nielsen.- 23 Maj 2006


--------------------------------------------------------------------------------------

 

Taylor Hicks links


  Kan du ikke vente med at se stemme-resultatet så smut ind her
  På gofish.com.- findes der masser af video clip bare søg på Taylor Hicks!
  taylorhicks.com - Taylor's official website
  TOSP - The Official Soul Patrol Headquarters


   
 
© Copyright Bent Nielsen 2006