M E N U
Forsiden
 
 
  Blandet
 
 
 
 
Billeder på Mobilen

menu: /Blandet /Mobil billeder
--------------------------------------------------------------------------------------

Mobil billeder ja tak....!

Min nye nokia 6610 mobil telefon

Min nye mobil...så nu kan jeg også sende mobil billeder Huurraaa!:)
Åh ja al det gejl der jo kommer og som man skal følge lidt med i for ikke at blive hægtet af tidens medie-ræs.
Jeg er ikke den store tilhænger af folk der altid skal tjekke og tale i deres moblitelefon hele tiden lige meget, hvor de er. Det finder jeg stadig lidt irri. Dog har det dog fristet mig at rode lidt med de mobiler der kunne lidt mere end "Talk."
Så da jeg fik en Nokia 6610 der kunne lidt mere, fik jeg hurtigt op-rettet et abonnement hos Telmore, hvor man nemt og enkelt kan tilmelde sig en MMS service så man kan sende billeder. (Det koster dog 2 kr.)

Selvfølgelig kommer det jo også an på, hvilken mobil man har, nogle kan jo med flere Pixels tage bedre billeder, men sender man et mobil-billede videre til en email adresse, (via denne mobil) vil jeg anbefale portrętter eller close-up motiver. Flotte natur billeder dur ikke til computeren, hvor de forøvrigt der vises i str. 352x288. Farverne er tit mørke og kvaliteten dårligere i forhold til, hvordan de vises på mobilen, hvor de alså står langt bedre. Men sjovt legetøj er det da!

Her er en lille udvalg, hvor jeg syntes billederne er fair nok. Har dog sat dem lidt ned og lige finpuset dem en smule i photoshop for at gen- skabe lidt af den kvalitet man nogenlunde ser på mobilenMe

Natur1

Min første Bamse

Min kolonihave

natur2

Dyrehaven

My Dad

Billede jeg købte via telmore
 
 

Jeg vil lige understrege at flere af billederne står langt bedre på mobilen, pånær billedet jeg købte via Telmore det står nu bedre her på websiden :)

Men hvis du vil tage gode billeder skal du stadig huske at tage dit rigtige
(digitale) Kamera med. - Men god fornøjelse med jeres mobil-fotos :)Vh Bent Nielsen - 18 Juli 2006--------------------------------------------------------------------------------------


 

Relaterede Links


  Nokia support - Support, med bl.a Brugervejledning og mere...
  Mobildebat.dk - Mobilforum, med dvs indlæg, hjælp samt tips og tricks.


   
 
© Copyright Bent Nielsen 2006