M E N U
Forsiden
 
 
  Blandet
 
 
 
 
Fredensborg Slot

menu: /Blandet /Fredensborg Slot
--------------------------------------------------------------------------------------

En smuk aften tur
indlæg d 28 juni 2006
Det var en herlig aften da jeg sammen med min far trillede ned mod Fredensborg Slot den 15 juni. Solen stod lige som den skulle og dan- nede en smuk ramme om det flotte gamle slot. Vi steg ud af bilen og jeg havde begge mine kameraer med for at snuppe et par billeder af omgivelserne, isært hovedtrappen på Slotspladsen var jeg interesseret i, hvorfor må i læse om længere nede :)
Anyway...vi kommer op til Slottet, og da jeg bare har taget 2 billeder, dør mine batterier ud på det ene kamera. Jeg siger til min far, at jeg har ekstra batterier nede i bilen og tilføjer for sjov,- Men tag' lige det andet kamera her, hvis nu Dronningen skulle dukke op, min far smiler da også.
Da jeg kommer tilbage efter at ha' skiftet batterier i det andet digitale kamera, spør' jeg med et smil på læben, - ' Nå dukkede Dronningen så op?' Hvortil min far svarede, ' Næ men det gjorde Frederik'. - Ja det er godt med dig siger jeg så i den tro han laver sjov...- nej det er rigtigt, han skulle ud og løbe, hvorefter han peger over mod stedet han så ham. - 'jamen jamen tog du ikke et billede? Næ, dette her kan jo ikke zoome, så det ville der nok ikke komme noget ud af. (Min far mente han løb om i Slotshaven.)
Utrolig "bad timing" at mens jeg går ned for at skifte batterier dukker Frederik så op!! Han må ha' holdt øje med mig fra slots vinduet, og tænkt, nu kan jeg smutte afsted...fnis, fnis...


Her en lille billede samling fra turen. - Klik på billedet for at se det i fuld størrelse. (Billedet vil dukke op i et nyt vindue)1

2

3

4

5

6

7

8

9

Roger & Lady Moore
Billedet med Roger Moore er fra
Frederik og Mary's Bryllup 2004


Mht hvad jeg var interesseret i
Så var det at få et billede af hovedtrappen, hvor Roger Moore har stået. Var jo vild med ham i De Uheldige Helte som jeg voksede op med. - Så selvfølgelig var han også min ynglings James Bond :)

Bilede nr 7 var det tætteste jeg kunne komme, og måtte så zoome ind så langt det nu rakte. Jeg ved ikke om det var pga Dronningen var der eller om man bare ikke må komme ind på selve Slotspladsen.


Vh, Bent Nielsen

--------------------------------------------------------------------------------------


 

Relaterede Links


  Fredensborg Slot - Info fra Kongehuset's hjemmeside
 


Prins Felix barnedåb - Roger var med til Frederiks og Marys bryllup men
ses tit til de kongelige begivenheder: Her er han til Prins Felix barnedåb.
Se billedet længere nede på siden. (Klik på billedet for fuld størrelse.)
(Han blev interviewet til tv mit under gå-turen husker jeg)


   
 
© Copyright Bent Nielsen 2006